O Jerzy Piotrowicz

Spotkanie biznesowe Fundacji Ludzie Jesieni w Lubinie

31 stycznia 2018 roku z półgodzinnym opóźnieniem na stadionie Zagłębia Lubin rozpoczęło się kolejne spotkanie pod nazwą „Śniadanie biznesowe Zagłębie Biznes Klubu”. W fantastycznie wyposażonej sali konferencyjnej zebrało się około 100 przedstawicieli lokalnego biznesu z Dolnego Śląska, ale także z ościennych województw. Czytaj dalej

Pani Poseł Elżbieta Stępień włącza się w WRP

29 stycznia 2018 roku mieliśmy okazję i przyjemność spotkać się z panią Elżbietą Stępień, posłanką na sejm RP, Wiceprzewodniczącą Komisji Kontroli Państwowej, a także Wiceprzewodniczącą Unii Międzyparlamentarnej. Spotkanie, umówione jeszcze w zeszłym roku było przez nas bardzo oczekiwane. Czytaj dalej

Przekaż 1% ze swojego podatku na Fundację Ludzie Jesieni

Szanowni Państwo. Wiele razy informowaliśmy Państwa o tym, że jesteśmy już Organizacją Pożytku Publicznego. Oznacza to, że można nam oficjalnie przekazać ze swojego podatku 1% jego wartości. Dla Państwa to tylko 1%, dla nas i naszych podopiecznych to aż 1%. Wsparcie Fundacji Ludzie Jesieni wspomoże naszą działalność w niesieniu pomocy, szczególnie tym najstarszym i najbardziej pokrzywdzonym ludziom. Nie ukrywam, że ogromnie na to liczymy.

Urszula Kielar i Jerzy Piotrowicz