„Nieszczęśliwy wypadek” – pani Ula znów na ziemi

15 listopada w Legnicy mieliśmy okazję przed kamerami TVP zaprezentować działanie systemu Wspomagania Ratownictwa Pacjenta. Nasza prezeska, pani Ula Kielar wcieliła się w rolę statystki, chorej na cukrzycę insulinozależną Anetę Nowak (dane fikcyjne). „Ratowali” ją pracownicy legnickiego Pogotowia Ratunkowego (serdeczne podziękowania za włączenie się w akcję), które jako pierwsze w Polsce podpisało z nami umowę na wprowadzenie systemu do codziennego użytku. Tym samym ruszyła nasza szeroka kampania, która ma pokazać obywatelom korzyści z systemu WRP. Będziemy na antenie ogólnopolskiej już w najbliższy weekend, a na kanale TVP regionalnym w piątek 17-go listopada. Dokładniejsze informacje – na naszym profilu na facebooku.

2 komentarze (komentarzy) “„Nieszczęśliwy wypadek” – pani Ula znów na ziemi
    1. Jerzy Piotrowicz

Proszę po prostu zadzwonić lub napisać na dane umieszczone na naszej stronie w sekcji Kontakt 🙂